Pradinis Metraštis 2016-05-11 Lieporių gimnazijoje baigėsi krepšinio turnyras

2016-05-11 Lieporių gimnazijoje baigėsi krepšinio turnyras

: admin

Lieporių gimnazijoje baigėsi tradicinis krepšinio turnyras, organizuotas jau septynioliktą kartą ir skirtas buvusio mokyklos vadovo A.Miltenio garbei ir atminimui. Tai kasmet vykstantis renginys, kuris pritraukia daug gimnazistų- ir norinčių žaisti, ir žiūrovų.

A.Miltenio vardo krepšinio turnyras tęsėsi daugiau kaip mėnesį, jame dalyvavo gimnazistų komandos, pagal pajėgumą suskirstytos į A ir B pogrupius. Buvo ištraukti ir burtai, kaip komandos rungtyniaus. Rungtynių pertraukų metu žiūrovus džiugino merginų krepšinio šokėjų grupė. Į pusfinalį pateko III C, III E, IV B ir IV C gimnazijos klasių komandos. Po tarpusavio rungtynių trečiąją vietą iškovojo IV B klasės komanda, o finalinėje kovoje susitiko IV C ir III C klasių komandos. Jas palaikė gausus būrys sirgalių- draugai, bendraklasiai, auklėtojos, mokytojai, administracija. Šį kartą pranašesnė pasirodė ir A.Miltenio vardo taurę iškovojo III C klasės komanda, nugalėjusi ketvirtokus rezultatu 55:44.

Rezultatyviausiais finalo žaidėjais pripažinti trečiokai Dominykas Bertulis (25 t.) ir Edvinas Daukša (16 t.) bei ketvirtokai Benas Lydis (21 t.) ir Jonas Gascevičius (20 t.). Pasak gimnazistų, renginys iš tiesų populiarus ne tik dėl, kad krepšinis- populiari sporto šaka, bet ir todėl, kad jėgas gali išbandyti visi norintys. Už galimybę patirti smagių akimirkų Lieporių gimnazijos bendruomenė dėkinga kūno kultūros mokytojams, ypač buvusiems krepšininkams Dainiui Bertuliui ir Robertui Stankevičiui.

Rita Norkutė, Aida Šliažienė, Šiaulių Lieporių gimnazijos mokytojos

Galbūt Jus sudomins

Palikite komentarą

Ši svetainė naudoja slapukus. Jie naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas. Sutinku