Pradinis Metraštis 2024.05.16 Vaiko dienos koncertas Lieporiuose

2024.05.16 Vaiko dienos koncertas Lieporiuose

: admin

Kažkas yra pasakęs, kad vaikai – tai rankos, kuriomis mes paimame dangų. Šiaulių Lieporių gimnazijos vidiniame kiemelyje moksleiviai linksmai šventė Vaiko dieną.

Renginio organizatorius V. Kukulskis sakė, kad vaikai – tai stebuklas, visada laukiami, mylimi, tad ir Ia klasės mokinė Ugnė Jankauskytė  atliko dainą „Stebuklų pilnas kambarys“. IIa klasės gimnazistė Austėja Mekišaitė skaitė savo kūrybos eilėraštį apie tai, kaip greitai auga vaikai. Jei energingą nuotaiką  visiems suteikė mokyklos  šokėjai, tai trečiokės Viltės Adomavičiūtės atliekama muzika nuteikė romantiškai.  IC klasės choras atliko dainą „Vaikai po lelijom“. Vaikai auga greitai, tad klausėmės ir džiazo, kurį atliko pirmoko Gyčio Steponavičiaus  ir ketvirtoko Valdo Petrukonio duetas. Marija Kurapkytė iš Ib parodė savo solo šokį. Beata Gineitytė iš IIa ir mokytojas M. Dankis dainavo dainą  „Eik“.

Gimnazijos direktorė S. Malinauskienė sakė, kad džiaugiasi širdis, nes vaikystė labai gražus laikas. Pirmą kartą švenčiamos Vaikų dienos proga direktorė apdovanojo visus koncerto dalyvius. O koncertą užbaigė gimnazijos choras daina ,,O mes vaikai“.

Šiaulių Lieporių gimnazijos mokytojos R. Norkutė, A. Šliažienė

 

 

 

Galbūt Jus sudomins

Ši svetainė naudoja slapukus. Jie naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas. Sutinku