Pradinis Metraštis 2015-09-18 Lieporių gimnazijoje – ,,Rudens krosas“

2015-09-18 Lieporių gimnazijoje – ,,Rudens krosas“

: admin

Šiemet, kaip ir kiekvieną rudenį, Lieporių gimnazijos bendruomenė prisidėdama prie Europos judriosios savaitės renginių dalyvavo jau tradiciniu tapusiame ,,Rudens krose“. Renginio, kurio tikslas– skatinti sportuoti ugdant suvokimą, kad sveikata ir fizinė forma žmogui yra itin svarbūs dalykai, pagrindiniai organizatoriai yra gimnazijos kūno kultūros mokytojai. Visus susirinkusiuosius linkėdama sėkmingų startų pasveikino gimnazijos direktorė Sigita Malinauskienė.

Rudenišką penktadienį vadovėlius į sportinę aprangą iškeitę labiausiai džiaugėsi ir daugiausia prie starto linijos stojo gimnazijos pirmokų, o abiturientai surengė savotišką šou- jiems krosas gimnazijoje paskutinis, todėl norisi, kad išliktų atmintyje ilgam. Ketvirtokai įrodė, kad norint sportuoti, nėra netinkamos aprangos, o pats svarbiausias dalykas – vienas kito palaikymas. Didžiulio palaikymo sulaukė gimnazijos administracijos ir mokytojų startas.

Nors ,,Rudens krosas“ nėra varžybos ir kiekvienas bėgo pagal savo galimybes – vieni skuodė kaip vėjas, kiti, susikibę už rankų, draugiškai įveikė distanciją – prizininkai vis dėlto buvo skelbiami. Tai geriausiai kiekvienoje klasių grupėje pasirodę gimnazistai. Tarp pirmokų greičiausi pasirodė esantys P. Zaranka, A. Malinauskas, T. Juknevičius, G. Valantinavičiūtė, R. Čepulytė, E. Žičkutė. Antrųjų klasių grupėje greičiausi buvo A. Klimas, V. Stroj, L. Grigalaitis, G. Starkauskaitė, D. Švėgždaitė, G.Černiauskaitė. Ant nugalėtojų pakylos žengė šie trečiokai: J. Norkus, D. Daunora, P. Taroza, G. Šedaitytė, M. Mikalauskaitė, E. Marcinkutė. Paskutinįkart ,,Rudens krose“ dalyvaujantys ketvirtokai išsiskyrė išradingumu, o nugalėtoju tapo T. Baliutavičius.

Sveikiname nugalėtojus, o visiems dalyvavusiems linkime, kad sportas taptų jų gyvenimo dalimi, o geras pavyzdys įkvėptų ir kitus , nes, pasak H. Inajato, ,,sveikata yra gera, jeigu ją palaiko reguliarus fizinio kūno mechanizmo darbas“.

Lieporių gimnazijos mokytojos R. Norkutė, A. Šliažienė

Galbūt Jus sudomins

Palikite komentarą

Ši svetainė naudoja slapukus. Jie naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas. Sutinku