Pradinis Metraštis 2015-11-19 Mokykis, žaisk, daryk užsienio kalba

2015-11-19 Mokykis, žaisk, daryk užsienio kalba

: admin

Lieporių gimnazijoje vyko užsienio kalbų popietė ,,Mokykis, žaisk, daryk užsienio kalba”. Renginyje dalyvavo ne tik šeimininkai, bet ir sulaukta svečių iš ,,Rasos”, Zoknių, Ragainės, Gegužių progimnazijų- pastarajai atstovavo net dvi komandos. Gimnazijos direktorė Sigita Malinauskienė, sveikindama visus susirinkusiuosius, pasidžiaugė gražiu mokyklų bendradarbiavimu ir jaunimo noru mokėti kuo daugiau užsienio kalbų.

Renginyje dalyviai bendravo ne tik anglų, bet ir rusų, vokiečių, prancūzų, italų kalbomis- tomis kalbomis, kurių mokomasi Lieporių gimnazijoje. Jiems atsakinėjant į klausimus reikėjo ne tik žinių, bet ir gebėjimo kūrybiškai išsisukti iš situacijos. Be to, reikėjo paruošti ir sveikinimą Lieporių gimnazijos keturiasdešimtmečiui. Vaizdai iš šalių, kurių kalbų mokomasi mūsų gimnazijoje, keitė vienas kitą, skambėjo dainos tomis kalbomis, drąsesnieji sukosi ir šokio sūkuryje. Italų kalbos mokytoja Lina Žukauskienė pamokė italų gestų kalbos, nes, pasak italų, jei nori padaryti italą nebyliu, tai surišk jam rankas.

Renginio pabaigoje pasidžiaugta, kad jauni žmonės nori kuo daugiau sužinoti ir išmokti, o skirtingos kalbos juos vienija.

Lieporių gimnazijos anglų kalbos mokytoja Dalytė Puidokienė

Galbūt Jus sudomins

Palikite komentarą

Ši svetainė naudoja slapukus. Jie naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas. Sutinku