Pradinis Metraštis 2016-05-13 Lieporių bendruomenė rinkosi į šventę

2016-05-13 Lieporių bendruomenė rinkosi į šventę

: admin

Lieporių gimnazijos bendruomenės nariai tradiciškai rinkosi į Bendruomenės šventę. Gimnazistai, jų tėveliai, seneliai, mokytojai gražią ir saulėtą penktadienio pavakarę praleido kartu. Sambūrio metu netrūko muzikos, dainų, šokių. Grojo ir dainavo ne tik gimnazijos kolektyvai, svečiavosi ir bendradarbiaujančių mokyklų gitaristai. Šios šventės tikslas – dar kartą susitikti, pabūti kartu, pabendrauti, pasijusti savu.

Šventės dalyviai aktyviai leido laiką sportinėse rungtyse, veikė kūrybinės dirbtuvės. Buvo galima įsigyti įvairių rankdarbių, sukurtų mamų bei mokytojų rankomis. Tėvų ir vaikų įsirengtose susibūrimo vietose buvo kepamos dešrelės, vaišinamasi kava, mokiniai siūlė paragauti saldumynų, gimnazijos valgyklos darbuotojos kepė šašlykus… Šokių mokytojas A. Arlauskas visus kvietė šokti.

Gimnazijos direktorė S. Malinauskienė džiaugėsi vieninga ir gausia Lieporių gimnazijos bendruomene, apdovanojo rungčių nugalėtojus, gausiausiai susibūrusius klasių kolektyvus. Žodžiu, netrūko peno ir kūnui, ir sielai. Bet svarbiausia, kad toks renginys subūrė draugėn, suartino ir nepaliko abejingų.

Šiaulių Lieporių gimnazijos mokytojos R. Norkutė, A. Šliažienė

Galbūt Jus sudomins

Palikite komentarą

Ši svetainė naudoja slapukus. Jie naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas. Sutinku