Pradinis Metraštis Paskutinis skambutis Lieporių gimnazistams

Paskutinis skambutis Lieporių gimnazistams

: admin

Jaunystės grožis, vėjavaikiškas šėlsmas ir kasmet aidintis Paskutinis skambutis abiturientams! Neišvengiamas! Vienintelis! Nepakartojamas!

Šiais metais Šiaulių Lieporių gimnazija išlydi 47 gimnazistų laidą. Iškilmingas atvykimas ryte, paskutinė auklėtojų pamoka, palinkėjimai, patarimai nubrėžė ribą – mokyklinis gyvenimas baigėsi.

Iškilmingos šventės metu gimnazistus sveikimo Gegužių progimnazijos direktorė Silvija Baranauskienė ir mažųjų gegužiukų choras. Buvo skaitomas direktoriaus įsakymas dėl prileidimo prie egzaminų. Mokinių taryba atsisveikino su išeinančiais nariais. Abiturientai sukosi valso ritmu, pasirodė Jono bei jo tėvelio duetas, skambėjo ir Šimtadienio spektaklio finalinė daina, ir bendra abiturientų daina. O kaip be Testamento!

Gimnazijos direktorė Sigita Malinauskienė sveikindama abiturientus prisiminė jų pamoką bažnyčioje, pabrėžė, kad kiekvienas nori būti laimingas ir linkėjo kiekvienam pagauti savo Laimės paukštę už uodegos! Staigmeną paruošė ir abiturientų tėveliai – jie ne tik šoko, bet ir dainavo. Dainą auklėtojų vardu dovanojo Urtė Griciūtė.

Kartu su kylančiais į dangų balionais, kilo ir abiturientų svajonės. Į naują, svajingą, dar nepažintą pasaulį!

Šiaulių Lieporių gimnazijos mokytojos Rita Norkutė, Aida Šliažienė

 

 

Galbūt Jus sudomins

Ši svetainė naudoja slapukus. Jie naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas. Sutinku