Pradinis Metraštis 2015-10-22 Karjeros planavimas – šiandienos būtinybė

2015-10-22 Karjeros planavimas – šiandienos būtinybė

: admin
Kas mūsų negalvoja apie ateitį? Sėkmingai suplanuotas gyvenimo kelias, užsibrėžtų tikslų siekimas ir yra  karjeros planavimas. Šiandienos gyvenimas yra labai dinamiškas, todėl planuodami mes turime galvoti, kad tai, ką darome šiandien, yra ne visam laikui, turime mokėti keistis, o tam yra būtina gerai pažinti save, savo gebėjimus ir profesijų pasirinkimo galimybes.
Šių metų  spalio 22 d. Šiaulių Lieporių gimnazijoje svečiavosi ISM vadybos ir ekonomikos universiteto atstovai. Studijų priėmimo vadybininkė Akvilė Būdvytytė gimnazistus supažindino su pagrindinėmis    2016m. bakalauro  studijų programomis: tarptautinio verslo ir komunikacijos, finansų, ekonomikos ir politikos, verslo vadybos ir analitikos, industrinių technologijų vadybos ir ekonomikos studijų programomis, kurios universitete yra dėstomos anglų kalba. Jau pats laikas  rimtai susimąstyti apie savo ateitį, kadangi  išankstinis priėmimas universitete prasideda po kelių mėnesių,  nuo 2016m. vasario 1 dienos.
ISM universitetas yra sukūręs platų partnerių tinklą, todėl būsimiems studentams yra suteikiama puiki galimybė įgyti patirties,  žinių, verslo partnerių ir vertingos patirties užsienyje.
Galimybę rinktis žmogus turi visada, o motyvacija – tai vidinė jėga, kuri padeda mums džiaugtis ir tobulėti, siekti savo asmeninių tikslų.
Šiaulių Lieporių gimnazijos karjeros konsultantė Janina Šmitienė

Galbūt Jus sudomins

Palikite komentarą

Ši svetainė naudoja slapukus. Jie naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas. Sutinku