Pradinis Metraštis 2016-02-19 Kai gimnazijoje lieka šimtas dienų…

2016-02-19 Kai gimnazijoje lieka šimtas dienų…

: admin
Bene viena gražiausių ir įsimintiniausių švenčių kiekvieno abituriento gyvenime- tai tradicinė Šimtadienio šventė. Lieka šimtas dienų iki tos akimirkos, kai sodams pabalus žiedais, skambutis paskutinį kartą kvies į klasę.
Lieporių gimnazijos abiturientai, vadovaujami teatro mokytojos aktorės V.Peleckaitės, dovanojo spektaklį ,,Skiriama…“. Jaunieji aktoriai tėveliams, mokytojams, draugams ir visiems susirinkusiems dovanojo gražią istoriją apie tikrą meilę, akį džiugino šokio scenos, širdies kerteles palietė muzikos garsai. Galima pasidžiaugti, kad gimnazistų pasirodymas sulaukė audringų ovacijų-abiturientų vaidinimas nepaliko abejingų.
Šiaulių Lieporių gimnazijos direktorė S. Malinauskienė linkėjo abiturientams nebijoti ieškoti savo kelio ir užsispyrimo- tik taip galima pasiekti sėkmę, o žmogus nevykėliu tampa tada, kai pradeda manyti toks esąs. Gimnazistus sveikino ir Gegužių progimnazijos direktorė S. Baranauskienė,  pirmoji mokytoja Edita Montvilienė, o visų tėvelių vardu sėkmės linkėjo Ryčio tėveliai Vilma ir Saulius Stasiūnai. Auklėtojos abiturientams pristatė nuotaikingą filmuką ir linkėjo likusias šimtą dienų gimnazijoje praleisti prasmingai, o kaip viskas klostysis toliau, parodys gyvenimas.
Lieporių gimnazijos trečiokai taip pat sveikino abiturientus. Jie parengė filmuką, kalendorių, dovanojo pusatestačius.
Pasak Č. Dikenso, laikas žmogui duotas tam, kad jis žengtų tolyn, eitų į tikslą. Tikimės, kad likusios šimtas dienų gimnazijoje bus prasmingos, išliks ilgam atmintyje, nes gražiausi atsiminimai ir gimsta mokyklos suole.
Šiaulių Lieporių gimnazijos mokytojos R. Norkutė, A.Šliažienė

Galbūt Jus sudomins

Palikite komentarą

Ši svetainė naudoja slapukus. Jie naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas. Sutinku