Pradinis Metraštis 2016-02-22 A. Miltenio krepšinio turnyro atidarymas – rungtynės su „Šiaulių“ krepšininkais

2016-02-22 A. Miltenio krepšinio turnyro atidarymas – rungtynės su „Šiaulių“ krepšininkais

: admin
Šiaulių Lieporių gimnazijoje prasidėjo 16-asis A. Miltenio vardo krepšinio turnyras. Sužaistos pirmos  lieporiečių ir „Šiaulių“ krepšininkų rungtynės.
Gausiai susirinkusius sirgalius ir krepšininkus pasveikino Lieporių gimnazijos direktorė Sigita Malinauskienė, kuri linkėjo sėkmės abiems komandoms, ragino gimnazistus nepasiduoti be kovos. „Šiaulių“ komandos treneris Gediminas Petrauskas džiaugėsi galimybe sužaisti draugiškas varžybas su gimnazistais.  Ansamblis „Perfecto“ dovanojo dainą, o sirgaliai negailėjo plojimų ir vienai, ir kitai komandai.
Po pirmo kėlinio vyko baudų metimo važybos. Jų metu rankos taiklumą demonstravo komandos treneris Gediminas Petrauskas bei jo padėjėjas Vaidas Pauliukėnas. 8-7, kaip ir pridera, nugalėjo treneris. Juos abu Padėkos raštais apdovanojo gimnazijos direktorė.
Buvo sužaisti du kėliniai. Galimybę žaisti su profesionalais turėjo ne vienas Lieporių gimnazijos krepšininkas. Draugiškos ir daug emocijų sukėlusios varžybos baigėsi  56 ir 42 „Šiaulių“ krepšininkų naudai.
Pasak turnyro iniciatoriaus kūno kultūros mokytojo Dainiaus Bertulio, galima tik džiaugtis, kad A. Miltenio vardo krepšinio turnyras toks populiarus. Jis ir ugdo jaunuosius krepšininkus, ir skatina bendruomeniškumo jausmą, ir perduoda patirtį.
Šiaulių Lieporių gimnazijos mokytojos R. Norkutė, A. Šliažienė

Galbūt Jus sudomins

Palikite komentarą

Ši svetainė naudoja slapukus. Jie naudojami tam, kad būtų užtikrintas interneto svetainės tinkamas veikimas. Sutinku